Zakoni i propisi - Pravni savjeti 50 15.05.1997 Objava o brisanju iz Registra proizvođača poljoprivrednog sjemena
     
   

Internet i poslovne usluge za poduzetnike


Besplatna izrada web stranice za tvrtke, obrtnike i udruge

Poslovni forum d.o.o. ove godine obilježava dvadeset godina uspješnog poslovanja. Tim povodom, poklanjamo Vam BESPLATNU izradu CMS web stranica.
Inače, redovna cijena izrade CMS web stranica je 3900 kuna + PDV

Link za opširnije informacije o BESPLATNOJ izradi web stranica

 
 
     


Link na pregled svih poslovnih i internet uslugaNeslužbeni pregled iz Narodnih novina:

OBJAVE

OBJAVA

O UPISU U POPIS PRAVNIH OSOBA OVLAŠTENIH ZA UTVRĐIVANJE KVALITETE POLJOPRIVREDNOG SJEMENA

Ministarstvo poljoprivrede i šumarstva, na temelju članka 6. stavak 1. i 2. Zakona o poljoprivrednom sjemenu i poljoprivrednom sadnom materijalu ("Narodne novine", br. 50/88, 28/92, 26/93 i 29/94), objavljuju da se u Popis pravnih osoba ovlaštenih za utvrđivanje kvalitete poljoprivrednog sjemena upisuju:

1. "AGRICO" d.o.o. PRELOG 2, Industrijska zona;

2. HRVATSKI STOČARSKI SELEKCIJSKI CENTAR ZAGREB, Ilica 101.

Klasa: 320-11-97-01/23
Urbroj: 525-02-97-02
Zagreb, 12. svibnja 1997.

Ministar
mr. Zlatko Dominiković, v. r.


Prema Ustavu Republike Hrvatske, a uzimajući u obzir jedno od glavnih načela prava ignorantia iuris nocet (s latinskog nepoznavanje prava šteti - nitko se ne može ispričavati da nije znao da nešto zakonom nije bilo zabranjeno ili regulirano), prije nego što stupe na snagu zakoni i svi drugi propisi državnih tijela obvezno se objavljuju u Narodnim novinama. Osim zakona i drugih akata Hrvatskog sabora, u Narodnim novinama objavljuju se uredbe i drugi akti Vlade Republike Hrvatske, pravilnici, naredbe, napuci koje donose nadležni ministri, presude Ustavnog suda Republike, imenovanja i razrješenja državnih dužnosnika, veleposlanika, te i svi drugi akti državnih institucija. Također u posebnom dijelu (Narodne novine - Međunarodni ugovori) objavljuju se međunarodni ugovori koje je sklopila Republika Hrvatska. U narodnim novinama nalazi se i oglasnik javne nabave.