Zakoni i propisi - Pravni savjeti 1 05.01.1995 Odluku o dodjeli VELEREDA KRALJA TOMISLAVA NJ.E. gospodinu Carlo
     
   

Internet i poslovne usluge za poduzetnike


Izrada web stranice za tvrtke, obrtnike i udruge

Tvrtka Poslovni forum d.o.o. već dugi niz godina izrađuje i razvija vlastite CMS sustave.
Naši CMS sustavi omogućuju tvrtkama, obrtnicima, udrugama i građanima kvalitetne web stranice.

Link za opširnije informacije o izradi web stranica

 
 
     


Link na pregled svih poslovnih i internet uslugaNeslužbeni pregled iz Narodnih novina:

PREDSJEDNIK REPUBLIKE HRVATSKE

Na temelju članka 98. Ustava Republike Hrvatske i članka 6. u svezi članka 31. Zakona o odlikovanjima i priznanjima Republike Hrvatske ("Narodne novine" broj 33/92), donosim

Odluku

o dodjeli VELEREDA KRALJA TOMISLAVA NJ.E. gospodinu Carlosu Saulu Menemu predsjedniku Republike Argentine

za iznimne zasluge na promicanju prijateljstva i razvitku uzajamne suradnje na političkom, kulturnom i gospodarskom području između Republike Hrvatske i Republike Argentine, te za promicanje mira, demokracije, međunarodne stabilnosti i suradnje u svijetu na osnovi načela Povelje Ujedinjenih naroda i odredaba međunarodnog prava.

Broj: PA2-83/1-94

Zagreb, 29. studenoga 1994.

Predsjednik Republike Hrvatske

dr. Franjo Tuđman, v. r.
Prema Ustavu Republike Hrvatske, a uzimajući u obzir jedno od glavnih načela prava ignorantia iuris nocet (s latinskog nepoznavanje prava šteti - nitko se ne može ispričavati da nije znao da nešto zakonom nije bilo zabranjeno ili regulirano), prije nego što stupe na snagu zakoni i svi drugi propisi državnih tijela obvezno se objavljuju u Narodnim novinama. Osim zakona i drugih akata Hrvatskog sabora, u Narodnim novinama objavljuju se uredbe i drugi akti Vlade Republike Hrvatske, pravilnici, naredbe, napuci koje donose nadležni ministri, presude Ustavnog suda Republike, imenovanja i razrješenja državnih dužnosnika, veleposlanika, te i svi drugi akti državnih institucija. Također u posebnom dijelu (Narodne novine - Međunarodni ugovori) objavljuju se međunarodni ugovori koje je sklopila Republika Hrvatska. U narodnim novinama nalazi se i oglasnik javne nabave.