Zakoni i propisi - Pravni savjeti 30 15.04.1994 OBJAVA o svoti prosječne jednoipolmjesečne i dvomjesečne plaće u Republici Hrvatskoj
  INTERNET USLUGE - IZRADA POSLOVNIH PLANOVA - IZRADA WEB STRANICA ZA TVRTKE - IZRADA CMS STRANICA  
   
POSLOVNI PORTAL TVRTKE POSLOVNI FORUM d.o.o. - Internet i poslovne usluge za poduzetnike
Poslovni Forum d.o.o. pokrenut je od strane stručnjaka na području ekonomije, financija, prava i informatike, a nakon sveobuhvatne analize tržišta i poslovanja poslovnih subjekata, kako bi se uz korištenje suvremenih metoda i visoke tehnologije cjelovito pristupilo unapređenju poslovanja svih poslovnih subjekata na jednostavan i učinkovit način.
Poslovni Forum omogućuje prikupljanje informacija o stanju na tržištu, analizu tržišta, pregled cijena i asortimana konkurencije, kvalitetnu izradu poslovnih planova i investicijskih projekata, te financiranje novih ulaganja, savjete i konzultacije u svezi trgovačkog, građanskog, radnog i upravnog prava, poreza i drugih oblasti. Kada netko putem Interneta traži tko nudi određene proizvode ili usluge, neka nađe Vas i Vašu detaljnu i ažuriranu ponudu! Zašto tisuće posjetitelja prepuštati konkurenciji!

Naručite CMS - Predstavite svoju tvrtku, obrt ili udrugu!
 
 
  LINK NA PREGLED SVIH ZAKONA I DRUGIH PROPISA - LINK NA PREGLED POSLOVNIH INFORMACIJA  


Link na brzi pregled poslovnih i internet uslugaNeslužbeni pregled iz Narodnih novina:

REPUBLIČKI FOND MIROVINSKOG I INVALIDSKOG OSIGURANJA RADNIKA HRVATSKE

Na osnovi točke 11. Odluke o visini prihoda članova domaćinstva osiguranika odnosno korisnika mirovine o kojima ovisi pravo na doplatak za pomoć i njegu ("Narodne novine", broj 52/83.) daje se

OBJAVA

O SVOTI PROSJEČNE JEDNOIPOLMJESEČNE I DVOMJESEČNE PLAĆE U REPUBLICI HRVATSKOJ

Prosječna jednoipolmjesečna plaća u Republici Hrvatskoj u godini 1993. iznosi 789.533.- HRD, a dvomjesečna 1.052.710. - HRD. Navedena svota temelji se na podatku Državnog zavoda za statistiku prema kojem prosječna mjesečna plaća u Republici Hrvatskoj u godini 1993. iznosi 526.355.- HRD.

Klasa: 140-13/94-02/1528

Urbroj: 341-98-01/1-94/1

Zagreb, 7. travnja 1994.

Direktor Republičkog fonda mirovinskog i invalidskog osiguranja radnika Hrvatske

Stjepan Brčić, v.r.