BRZI PREGLED NOVIH ČLANAKA U LEKSIKONIMA - Ekonomski i pravni leksikon
 
  Pregled novih članaka i priloga:
Porezni objekt
Porezni obveznik pri uvozu dobara
Porezni postupak
Porezni savjetnici
Porezno nepriznati izdatci
Pravni aspekti poreza
Portfelj ljudskih potencijala
Portfelj ulaganja
Poseban porez
Posebne pravne odredbe
Pregled posebnih pravnih odredbi
Pravo: posebna upozorenja
Proces donošenja odluka
Pravo: posebne odredbe za pojedine
Posebne uzance u ugostiteljstvu
Pravo: posebni parnični postupci
Posebni postupci oporezivanja
Pravo: posebni rezervat
Pravo: posebni slučajevi ostave


Prva stranica | Prethodna | Naredna | Zadnja
 

Novo u Ekonomskom leksikonu:

Pregled financijskih institucija, informacije o bankama, odbijanje vlasnikovog zahtjeva za građevinske popravke, instrumenti i tehnike planiranja, tekući i kapitalni poslovi s inozemstvom, kontrolno i zaštitno djelovanje nadzornog odbora, teritorijalno načelo


Legure, magneti, osiguranje, tablice, proizvodi, usluge, informacije, knjigovodstvo...Naslovna web stranica

Područja od posebnog interersa su ekonomija, pravo, poduzetništvo, obrtništvo, marketing, turizam, znanost, tehnologija, obrazovanje, edukacija, poslovna i financijska tržišta u Hrvatskoj i svijetu.Poslovne informacija važne su za postizanje konkurentske prednosti, važne su za kvalitetan marketing, poslovna pregovaranja, upravljanje ljudskim resursima, planiranje novih prodajnih strategija... Kako napreduje globalna utrka za talentima, klijentima i resursima, tako nastavlja rasti i važnost informacija. Čak se i tvrtke koje se obično ne povezuju s takozvanim informacijskim dobom često oslanjaju na radnike sa znanjem, zaposlenike na svim razinama organizacije koji se specijaliziraju za prikupljanje, obradu i prenošenje informacija. Što više tvrtka zna o svojoj konkurenciji i njihovim planovima, to će biti sposobnija prilagoditi vlastite planove. Većina tvrtki ulaže puno vremena i novca u pokušaje razumijevanja potreba svojih kupaca, stoga te informacije treba analizirati i objediniti kako bi se razvili proizvodi i usluge koji će biti prilagođeni potrebama kupaca. Tvrtke moraju razumjeti i slijediti širok raspon zakonskih regulativa i smjernica koje pokrivaju područja poput zaposlenosti, okoliša, poreza i računovodstva. Bez obzira na tip informacija, vi i vaša tvrtka ili obrt bit ćete konkurentni u onoj mjeri u kojoj ste informacije sposobni razumjeti i koristiti.
Poslovni forum d.o.o. već preko 10 godina bavi se kontinuiranim prikupljanjem i obradom poslovnih informacija. Prikupljamo informacije o konkurenciji, kupcima, proizvodima, uslugama, dobavljačima i procesima na tržištu. Možemo vam omogućiti bolje poslovno pregovaranje i bolji nastup prema kupcima i poslovnim partnerima, kvalitetno operativno planiranje, bolji marketing, promatranje pojedinih tržišnih segmenata, te predviđanje budućih pojava na tržištu.

Link na pregled internet usluga